fredag

Kokoskrans med flødeskum eller frugtsalat

Skøn gammel kage til næste gang, der er fest i familien eller lækkersulten står for døren. Den tager sig ud på kaffebordet og så smager den skønt.

Det er som med alt andet bagværk med bagepulver, - den er bedst dagen, den er bagt og bliver hurtig tør. Egner sig derfor ikke til at blive bagt dagen før.

Opskriften lancerede Kirsten Hüttemeier i 1957.


KOKOSKRANS MED FLØDESKUM ELLER FRUGTSALAT

3 æg
150 g sukker
75 g nøddekerner
75 g kokosmel
35 g hvedemel
3/4 strøget tsk. bagepulver
1 1/2 dl piskefløde
frugtsalat

Æg og sukker piskes til en tyk æggesnaps, heri blandes kokosmel, de malede nøddekerner, mel og bagepulver. Dejen røres forsigtig sammen, men skal dog være blandet ordentlig sammen inden den hældes op i en veldrysset med rasp randform.
Kransen bager ved 200 grader i 35 - 40 minutter. Vendes, afkøles og fyldes med flødeskum, der er smagt til med vaniliesukker. Eller randen kan fyldes med frugtsalat og flødeskum gives til.

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.