søndag

Pølse-pien fra Frankfurt

Pien, der kan spises som frokostret, middagsret og som natmad. Selve pien kan bages i forvejen og ligge parat til at fylde og efterbage med fyldet i ovnen 10 minutter.


Opskriften, der er beregnet til 4 personer, lanceredes af Kirsten Hüttemeier i 1957

PØLSE-PIEN FRA FRANKFURT

piedej
225 g mel
100 g mgr.
salt
ca. 1 dl koldt vand

fyld
stuvet spinat
5 - 6 kogte pølser
osteskiver

Margarinen hakkes i melet, salt og vand tilsættes og dejen æltes sammen. Rulles ud og en smurt form beklædes med dejen. Spinaten kommes i og heri anbringes nu skiver af en fed, mild ost. Er der lidt dej tilovers, rulles denne ud til en tyk pølse, der lægges i kanten af pien og med en gaffel eller kniv takkes kanten flad. Pensles med sammenpisket æg eller fløde og bager i ovnen ved 250 grader i 15 - 20 minutter.
Skal pien laves færdig på én gang, er det nemmest at bage den i et ildfast fad og servere den herfra.

VELBEKOMME 

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.