søndag

Krydderbolle med godnatsalat

En lille aftenservering til aftenteen eller til et glas rødvin. Opskriften er fra sidst i 50erne.



Rækker til 4-5 personer

KRYDDERBOLLE MED GODNATSALAT

200 g mayonnaise
sennep
eddike
2 hårdkogte æg, grofthakkede
1 spsk. hakket rødløg
1/4 kogt selleri, skåret i tern
200 g rå champignon
2 krydderboller

pynt
klippet brøndkarse
fyldte oliven, skåret i skiver
tynde melonskiver

Smag mayonnaisen til med krydderiet, den må gerne være ret stærk og smage af noget. Heri blandes æg, løg, champignon, selleri og salaten smages til.
Krydderboller deles tre gange igennem. Smøres og belægges med salaten. Pynt med olivenskiver.

Servér krydderbolle med godnatsalat sammen med tynde, meget kolde melonskiver, et glas rødvin eller te til.

VELBEKOMME

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.