Torskesuppe, en smagfuld og god suppe med fisk og selleri tilsat. Serveret med et godt brød til, - en dejlig mættende vintersuppe.
Torsken er i sæson i øjeblikket, - dyr, men dejlig og så er den perfekt mad for de, som ønsker at tage hensyn til vægten og de, som opretholder en ugentlig fiskedag eller flere.
Opskriften er fra den gamle kogebog i min mormors køkken.
TORSKESUPPE
2 liter fiskesuppe
1 liter sparesuppe (bouillon eller grøntsagsbouillon)
mgr. og mel til opbagning
salt
peber
lidt hvidvin
fyld
1 stk. kogt torsk af en stor torsk (det giver store flager)
fiskeboller (evt. fra dåse)
kogte, små tern af selleri
Supperne blandes, bages op og smages til med salt, peber og vin. Fine hvide flager af kogt torsk, små fiskeboller og kogte små selleritern tilsættes.
Servér torskesuppe med et godt brød til.
Noget om Mad
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.