Farmands bedste kylling er en lækker middagsret til en rigtig hyggeaften med vin i glasset og stearinlys på bordet. Opskriften på farmands bedste kylling lancerede Kirsten Hüttemeier sidst i 50 erne, oprindelig som en sommerhusret, hvor frosne varer som kylling, pommes frites og bønner var på lager i sommerhusets fryser og således udgjorde ingredienslisten for at gøre det hele lidt nemt på udebanen.
Mål og vægt tilpasses antal spisende.
FARMANDS BEDSTE KYLLING
Kylling (er)
tomatsnitter
rå champignonskiver
smør
salt
lidt vand
fløde
smør
lidt meljævning
Kyllinger gnides med lidt salt indvendig og stoppes med tomatsnitter og rå champignonskiver, brunes i smør og steger videre ca. 1 time med lidt vand ved. Kyllingerne må ikke sejle i vand !
De halveres og holdes varme. Skyen tilsættes fløde og smør, jævnes med lidt meljævning bare for at samle saucen.
Farmands bedste kylling serveres med kartofler, bønner, grøn salat, agurkesalat og evt. pommes frites.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
mandag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.