søndag

Vildtkoteletter

Vildtkoteletter, serveret i efterårs- og vildtsæsonen med champignonsauce, brunede kartofler og franske kartofler, er at regne til dyrere selskabsmad. Hvis man vil ofre noget særligt på sine gæster, er dette en mulighed. Vildtkoteletter steges så de er lige akkurat møre. De skal ikke have for meget, da kødet nemt bliver tørt, hvad vildtkød har en tendens til.

Opskriften er til 12 personer og kan efter behov reduceres.



VILDTKOTELETTER

2 1/2 - 3 kg dyreryg
500 g champignon
smør eller olie
salt
peber

Koteletterne udskæres, bankes let, krydres og steges i smør eller rygende hed olie.
Champignonerne renses og ristes på panden. På hver kotelet lægges en hel champignon.

Servér vildtkoteletter med en god champignonsauce og franske kartofler til.

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.