Snekkerstentunen tilberedt med skiver af tunfisk, serveres med en sauce, kartofler og en skål grøn salat. Snekkerstentunen er en gammel nordsjællandsk opskrift, som Kirsten Hüttemeier lancerede sidst i 50erne.
Opskriften er beregnet til 4 personer
SNEKKERSTENTUNEN
3-4 skiver tunfisk
smør
4 tomater
3 løg
salt
peber
200 g champignon
Tunfisken renses i saltvand og er skiverne meget store, er 3 skiver nok. Aftør fisken, steg den på panden i smør, krydr og læg tomatskiver, de rensede champignons samt løgringe ved. Det hele snurrer under låg i 15 minutter.
Der dannes ret megen væde ved fisken. Denne bruges som sauce.
Servér snekkerstentunen med saucen, kartofler og en skål grøn salat af grønt, der matcher fisken.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.