Kokke-symfoni, yderst velsmagende kalverullesteg med fars, serveret med spidskål og en skøn sauce til. Mesterkokken Oest Larsen lancerede denne dejlige spise, kokke-symfoni, sidst i 50erne.
KOKKE-SYMFONI
1 stk. kalvebryst, ikke for tykt, uden ben
rørt fars af kalvekød og flæskekød
vand
salt
suppevisk
mel
mgr.
kulør
2 spidskålhoveder
vand
salt
smeltet mgr.
Bred kalvebrystet ud og læg et lag rørt fars på, jævnt over det hele. Tril kødet sammen og snør med bomuldssnor. Pølsen koges mør i letsaltet vand under låg med en god suppevisk ved. Ca. 2 timer.
Bag en ikke for tyk sauce op af suppen, jævn saucen med meljævning og sæt lidt kulør på.
Del 2 spidskålshoveder hver i 6 dele, kog dem møre i lersaltet vand, ca. 20 minutter. Lad vandet drive af i et dørslag.
Servér kokke-symfoni, skåret i pæne skiver på et fad med kålen ved siden af, sauce og kartofler. Hæld lidt smeltet mgr. over kålen.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
fredag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.