fredag

Kokke-Symfoni

Kokke-symfoni, yderst velsmagende kalverullesteg med fars, serveret med spidskål og en skøn sauce til. Mesterkokken Oest Larsen lancerede denne dejlige spise, kokke-symfoni, sidst i 50erne.



KOKKE-SYMFONI

1 stk. kalvebryst, ikke for tykt, uden ben
rørt fars af kalvekød og flæskekød
vand
salt
suppevisk
mel
mgr.
kulør

2 spidskålhoveder
vand
salt
smeltet mgr.

Bred kalvebrystet ud og læg et lag rørt fars på, jævnt over det hele. Tril kødet sammen og snør med bomuldssnor. Pølsen koges mør i letsaltet vand under låg med en god suppevisk ved. Ca. 2 timer.
Bag en ikke for tyk sauce op af suppen, jævn saucen med meljævning og sæt lidt kulør på.

Del 2 spidskålshoveder hver i 6 dele, kog dem møre i lersaltet vand, ca. 20 minutter. Lad vandet drive af i et dørslag.

Servér kokke-symfoni, skåret i pæne skiver på et fad med kålen ved siden af, sauce og kartofler. Hæld lidt smeltet mgr. over kålen.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.