Koldt kød med ris og mayonnaisesauce er en velsmagende kombination af varmt og koldt, komponeret af Kirsten Hüttemeier sidst i 50erne. Til koldt kød med ris og mayonnaisesauce er stegt eller kogt okse- eller kalvekød at foretrække. Her er faktisk en god mulighed for at få brugt en rest steg eller et stykke kogt kød på andendagen. Blot skal stykket kunne skæres i pæne skiver.
KOLDT KØD MED RIS OG MAYONNAISESAUCE
skiver af koldt okse- eller kalvekød
1 portion kogte, løse ris
kogte grøntsager
mayonnaisesauce
200 g mayonnaise
3 spsk. tomatketchup
karry
lidt revet løg
Mayonnaisen smages til med ketchup og evt. lidt fløde, da saucen ikke må være for tyk. Karry og det revne løg iblandes og saucen fordelen over kødskiverne. Pyntes med kolde grøntsager.
Servér koldt kogt kød med ris og mayonnaisesauce, anrettet smukt på fad.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
onsdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.