onsdag

Frugtsoufflé

Frugtsoufflé, af æble-, abrikos- eller sveskemos tilberedes med fordel, en dag der er æggehvider tilovers. En sådan frugtsoufflé er god som dessert, evt. med lidt frugt- eller vaniliesauce til.

Er man typen, der fryser frugtmos ned, er der hurtigt fremstillet en god dessert, når blot mosen er tøet op på forhånd, selvfølgelig ligesom mos på glas er velegnet.

Opskriften blev lanceret af Kirsten Hüttemeier sidst i 50erne og er beregnet til 4 personer.


FRUGTSOUFFLÉ

2-21/2 dl fast frugtmos af æble, abrikos eller sveske
4 meget hårdtpiskede æggehvider

Frugtmosen sødes efter behag. Hviderne piskes meget stive . . . og gerne lidt til, "skæres" i frugtmosen. Hældes i smurt ildfast fad. Bager ved svag varme, 200 grader i 30-40 minutter.

Servér frugtsoufflé med saftsauce eller vaniliesauce til.

VELBEKOMME

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.