Små koteletter med ris og karry, var noget Sven Holm, dette omvandrende leksikon for pletrensning sidst i 50erne praktiserede, når han er sjældent gang var græsenkemand. Han elskede at lave mad, bl.a. små koteletter med ris og karry og en flaske hæderlig rødvin til, som han udtrykte det.
SMÅ KOTELETTER MED RIS OG KARRY
1 mørbrad, skåret i 4 stykker
meldyppelse af mel og mælk
rasp med salt
mononatriumglutaminat, kaldet det tredje krydderi
smør til stegning
karry
Skær mørbraden i 4 stykker, fjern hinder og bank stykkerne med en kødhammer. Vend stykkerne i meldyppelse og bagefter i rasp med lidt salt og det tredje krydderi. Koteletterne steges i det brusende smør, tages op og holdes varme. Karry, salt og det tredje krydderi, røres ud i lidt koldt vand og tilsættes stegesmørret. Jævn saucen med meljævning.
Servér små koteletter med ris og karry med løse ris og en flaske hæderlig rødvin.
VELBEKOMME
Mormors Juleopskrifter
lørdag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.